Meistä - Parking Energy

Parking Energy yrityksenä

Parking Energy on suomalainen vuonna 2014 perustettu sähköautojen latausteknologioita kehittävä ja latauspalveluita tuottava kasvuyritys.

Toiminnallamme edistämme liikkumisen vihreää siirtymää. Missionamme on tehdä sähköautoilu mahdollisimman helpoksi kaikille osapuolille.

Sähköautojen latauspalveluiden tarve on tasaisessa kasvussa globaalisti. Parking Energyn kokonaisvaltainen palvelumalli on huoleton keino tarjota autojen latausmahdollisuus taloyhtiöiden asukkaille, työntekijöille tai yritysten kiinteistöissä vieraileville asiakkaille.

Kehittämämme pikaliitinteknologian ansiosta parkkiruutujen latauspisteiden määrää on helppo lisätä kysynnän mukaan. Kun kiinteistöjen latausvalmius kasvaa, nousee myös kiinteistön arvo sekä sähköautoilun houkuttelevuus loppukäyttäjille.

Älykäs pikaliitinteknologia ja skaalautuva latausratkaisumme kehittyneet latauspisteemme takaavat myös sen, että asiakkaillamme on aina käytössään viimeisintä teknologiaa hyödyntävä latauspiste, joka on jatkuvassa etävalvonnassa.

Latauspiste tunnistaa autoilijan automaattisesti ja omia lataustietojaan voi seurata Parking Energy -mobiilisovelluksestamme. Taloyhtiöille asennettavasta järjestelmästä taloyhtiöt voivat puolestaan seurata asukaspaikkojen virrankulutusta sekä laskutusta.

Olemme toimittaneet sähköautojen latausvalmiuden jo yli 10 000 autopaikalle. Latauspisteitämme löytyy suurimpien pysäköintioperaattoreiden parkkihalleista, ja asiakaskunnassamme on isoja kiinteistökeskittymiä sekä kymmeniä erikokoisia taloyhtiöitä.

Toimitamme latausjärjestelmiä Suomessa isoimpiinkin pysäköintikohteisiin koko maan kattavan asennuskumppaniverkostomme avulla.

Parking Energyn patentoidut latausteknologiat ja -palvelut ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja saaneet useita ulkomaisia ja kotimaisia palkintoja.

Parking Energy lyhyesti

  • Perustettu vuonna 2014
  • Kaupallista toimintaa vuodesta 2017
  • 10,000+ parkkipaikkaa sopimuksen piirissä
  • 17,000+ autoilija-asiakasta
  • Toiminnan painopiste Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Varsinais-Suomessa
  • Suurin yksittäinen omistaja on Atine Group Oy
  • Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä