Taloyhtiöille - Parking Energy

 

 

Helppoa ja huoletonta lataamista

Kokonaisvaltaisen latausratkaisumme avulla taloyhtiö voi tarjota sähköautojen latauksen jokaiselle asukkaalle. Me huolehdimme järjestelmän asentamisesta, mittaroinnista, ylläpidosta ja sähkön laskutuksesta.

Kustannuslaskuri   hyödyt

Latausratkaisu kaikille osapuolille

Kokonaisvaltainen  latausratkaisumme on tasapuolinen ja yhdenvertainen kaikille taloyhtiön asukkaille ja osakkaille.

Reilu kustannusten jako

Parking Energyn mallissa taloyhtiö maksaa kaapeloinnin, sekä latauslaitteista ja käyttäjät vastaavat kuukausittaisista operointikuluista sekä sähkön käytön kustannuksista.

Helppo ratkaisu

Parking Energyn latausjärjestelmä ei kuormita isännöitsijän tai taloyhtiön hallituksen arkea. Me vastaamme järjestelmän ylläpidosta.

Palkittu pikaliitinjärjestelmä

Pikaliittimien avulla varmistamme pysäköintiruutujen latausvalmiuden jo asennusvaiheessa.  Itse latauslaitteen asentaminen pikaliittimeen vie vain minuutteja. Latauslaitteita voidaan koska tahansa lisätä ja poistaa tarpeen mukaan. Pikaliitin pitää latausvalmiuden ajantasaisena ilman vanheneviin laitteisiin sitoutumista.

Palvelumallimme taloyhtiöille

Parking Energy tekee sähköautojen latausvalmiuden entistä helpommaksi ja kustannustehokkaammaksi taloyhtiöille. Palvelumallimme mahdollistaa kaikille osapuolille tasapuolisen ja helpon ratkaisun sähköautojen lataamiseen.

Lue lisää

Latausjärjestelmän käyttöönotto taloyhtiöissä

Asset 2

1. Parking Energy asentaa taloyhtiön parkkiruutuihin sähköautojen latausvalmiuden

Latausvalmius tarkoittaa sitä, että parkkiruutuun on mahdollisuus myöhemmin lisätä latauslaite.

Lisäksi taloyhtiölle asennettavan järjestelmän avulla voidaan mitata jokaisen asukkaan henkilökohtaista virrankulutusta sekä sähkön kustannuksia.

2. Latauslaitteiden asentaminen vie vain minuutteja.

Taloyhtiö solmii Parking Energyn kanssa operointisopimuksen, minkä jälkeen Parking Energy toimittaa tilatut latauslaitteet ja asukkaat voivat aloittaa käytön

Latauspisteen asentaminen vie pikaliitinteknologian ansiosta aikaa vain muutaman minuutin.

3. Parking Energy tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun

Taloyhtiön ei tarvitse murehtia asentamisesta, ylläpidosta, laitteiden huollosta, sopimuksista tai laskutuksesta. Parking Energy tekee tämän kaiken taloyhtiön puolesta.

Operointisopimus on taloyhtiöille maksuton ja pitää sisällään myös autoilijoiden käyttämän lataussähkön automaattisen hyvityksen taloyhtiölle.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta ja helppokäyttöisestä latausratkaisustamme yritysten tarpeisiin. Palkitun pikaliitinjärjestelmämme avulla varmistamme pysäköintiruutujen latausvalmiuden jo asennusvaiheessa.

Tarjouspyyntö – Laaja
Kohde

Yhteystiedot

Kohteen tiedot

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB

Maximum file size: 10MB